​Skriv til os: tandlaegerne9@mail.dk

Bestil tid 48 17 27 16

Din tandlæge i Allerød

​Tandlægerne Allerød er en moderne og kvalitetsbevidst tandlægeklinik, der tilbyder et højt fagligt niveau, akut behandling og mange års erfaring i faget – uanset om der er tale om tandlæge, klinikassistent eller tandplejer.

Vi tilbyder alle former for tandbehandling og henvisningsfunktion inden for fagområdet rodbehandling. Derudover har vi særligt fokus på fagområdet parodontose.

Akut tandlæge ved svære tandsmerter

Som akut tandlæge kan vi tage imod patienter med store tandsmerter og akutte problemer, hvad enten du bor i Virum, Birkerød, Allerød, Hørsholm eller Hillerød. Vores tandlæge-team finder en tid til dig hurtigst muligt og gerne samme dag og sørger for, at du får den helt rette behandling.

Hos Tandlægerne Allerød lægger vi stor vægt på at yde omsorg for vores patienter, uanset om du søger en akut tandlæge eller blot har brug for en almindelig tandrensning. Som tandlæge er det vigtigt for os, at du føler dig tryg gennem hele behandlingen.

Derfor sørger vi altid for at give dig den bedste rådgivning og gennemgang af behandlingen, inden vi starter. En tæt dialog tandlæge og patient imellem er yderst vigtig for en god behandling og afgørende for, at du får lige præcis de tænder, du ønsker. Mange behandlinger er blevet mere komplekse, derfor kan du sagtens komme ud for at enkelte opgaver løses af behandler teamet i fælleskab

Tandlæge med vægt på åbenhed

Derfor er åbenhed også et vigtigt koncept i vores tandlægeklinik. Vi har altid en venlig omgangstone og lægger stor vægt på åbenhed omkring vores behandlinger, hvorfor vi altid melder klart og præcist ud, hvad vi ser i din mund. Er der tale om en akut behandling, er åbenhed omkring de forskellige behandlinger og priser vigtig, således vores tandlæge giver dig den helt rigtige behandling, der matcher dine ønsker og dine økonomiske rammer.

Som tandlæge er det vores primære mål at bevare sunde og fastsiddende tænder i det omfang, det er muligt.

Kvalitetsbevidst tandlæge

Har du brug for en akut tandlæge? Skal du have foretaget en rodbehandling? Ønsker du et pænere smil? Uanset hvilken behandling, vi udfører, holder vi altid et stort fokus på kvaliteten i vores arbejde. Vores tandlægebehandlinger bygger på en stor faglig ekspertise og mange års erfaring i branchen.

Vi sørger ligeledes for at holde os orienterede om de nyeste metoder og tandlæge-behandlinger ved løbende at efteruddanne os og deltage i relevante kurser.

Kun derigennem kan vi som tandlæge tilbyde et kvalitetsbevidst arbejde af såvel akut som planlagt tandbehandling.

Få mere information eller bestil tid hos din tandlæge her

Du er velkommen til at kontakte vores tandlæge på telefon 48 17 27 16, hvis du ønsker mere information om vores klinik og personale, eller såfremt du har brug for en akut tandlæge.

​Tandlægerne Allerød

M.D. Madsensvej 9

3450 Allerød

Telefon: 48 17 27 16

tandlaegerne9@mail.dk

CVR-nr.: 38164325

​Åbningstider

​Mandag

Tirsdag 

Onsdag

Torsdag

Fredag

8.00 - 17.00

8.00 - 18.00

8.00 - 16.30

8.00 - 18.00

8.00 - 16.00​

Telefonen er åben i hele klinikkens åbningstid, men bedste træffetid er fra 8:30 - 14.30.

   Bestil tid hos tandlægerne Allerød​

Udfyld vores formular her, hvis du vil bestille tid til eftersyn, en behandling eller have mere information om priser. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt